Avancronica : Marseille - Monaco

Marseille si Monaco, doua dintre dezamagirile campionatului francez in acest sezon se intalnesc din nou dupa aproape 4 luni de zile. Meciul tur s-a incheiat cu victoria celor de la Marseille cu 3-2! De atunci si pana acum, echipa monegasca, trupa ce l-a scos in fotbalul mare pe Mbappe, se prabuseste incet si sigur. O perioada neagra de 13 meciuri fara victorie a fost intrerupta, salvator, de izbanda chinuita, 1-0 in deplasarea de la Caen.

Monaco se afla pe un ingrijorator loc 19, penultimul al clasamentului, la 3 lungimi distanta de locul de baraj si la 5 de locul ce le-ar asigura prezenta in primul esalon si anul viitor! A dezamagit crunt si in grupele UCL, insa asta ar fi ultima problema a lor!

In schimb, gazdele par a nu se regasi. Nu mai reprezinta echipa de altadata care cucerea trofeul Champions League, top 4 dovedindu-se un ideal prea mare pentru puterile lor! Dupa 2 infrangeri si un egal in campionat, ce-si pot dori mai mult astazi decat victoria?! Ii despart 6 puncte si 2 meciuri mai putin de locul 4, ocupat in prezent de St. Etienne, insa intre cele doua formatii se mai afla altele trei, Montpellier, Rennes si Nice.

Consideram a fi un meci disputat cu garda jos, rezultatul de egalitate nefiind de folos vreuneia dintre echipe! Recomandam MINIM TREI GOLURI MARCATE in meci pentru o cota de 1.65!


#BaniPeJos

Postat la 13 Jan 2019

Distribuiti pe Social Media