Avancronica : Nantes - Montpellier

Etapa a 18-a din Ligue 1 ne prezinta un meci interesant intre doua formatii cu obiective oarecum asemanatoare. Chiar daca gazdele sunt pe pozitia a 14-a, distanta fata de ultimul loc european nu este foarte mare. Nantes este un club cu mai multe titluri in palmares decat PSG, 8 la numar, ultimul obtinut in 2001.

Sezonul trecut a fost pregatita de Ranieri, a inceput noul sezon cu Cardoso pe banca si in prezent continua cu Halilhodzic, dar sperantele sunt cam aceleasi. De la Nantes nu se cere evitarea retrogradarii. Se cere mult mai mult. Sa revina la forma dobandita in trecutul nu foarte indepartat.

Echipa oaspete reprezinta revelatia ligii intai franceze. Se afla pe locul 4 la doua lungimi distanta de ultima pozitie ce asigura prezenta in Liga Campionilor, ocupata de Lyon. Banii de la "masa bogatilor" nu se refuza, acesta fiind obiectivul principal pentru Montpellier in acest sezon. A fost prezenta o singura data in istorie in grupele Ligii, in urma cu 6 ani, cand a intrat din postura de campioana a Frantei!

Tinand cont de miza partidei si obiectivele ambelor echipe, pronosticul principal este MINIM DOUA GOLURI IN MECI, cota 1.50! O cota de apreciat la numai doua reusite pe parcursul a 90 de minute. Fiecare dintre ultimele 6 meciuri jucate de Nantes acasa a bifat borna de minim doua goluri marcate, ba mai mult, in ultimele doua dintre ele s-au inscris minim 5 goluri!

S-au mai intalnit recent , in urma cu doua luni, in Cupa Ligii Frantei, unde Nantes s-a impus la Montpellier cu scorul de 3-0. Statistica poate fi stricata oricand, insa mergem pe mana istoricului recent si a formei bune de moment a celor doua formatii!


#BaniPeJos

Postat la 08 Jan 2019

Distribuiti pe Social Media