Avancronica : Nurnberg - Hoffenheim

Total nemeritata pozitia oaspetilor in clasamentul la zi, inaintea etapei de la Nurnberg. Abia locul 13 pentru Hoffenheim, in ciuda fotbalului spectacol aratat in debutul sezonului, atat in campionat, cat si in UCL!

De partea cealalta, Nurnberg este neinvinsa pe teren propriu in actualul sezon, avand 2 victorii si un egal, golaveraj 6-1, insa vine dupa o corectie pe teren advers, administrata de Leipzig (scor 0-6)!

Mai mult de atat, Hoffenheim va primi marti vizita celor de la Lyon in grupele UCL. Multi ar inclina sa creada ca alb-albastrii nu-si vor da silinta prea tare in deplasarea de la Nurnberg, insa bookmakerii ii dau favoriti in ciuda aspectelor mentionate mai sus! Cota 1.87 la victorie, in scadere! De notat ca la minim doua goluri inscrise, oaspetii au cota de numai 1.69!

In disputele all-time, Hoffenheim are 6 victorii, Nurnberg 3, celelalte 3 meciuri incheindu-se la egalitate. Nu s-au mai intalnit insa din 2014, de atunci si pana in prezent schimbandu-se destul de multe lucruri in "fizionomia" celor doua echipe!

Vom merge pe mana oaspetilor si vom miza ca marcheaza de minim doua ori in poarta "alb-rosilor". La o miza de 500 de lei pe cota 1.69 vom avea 350 lei profit!

Succes!


#BaniPeJos
Postat la 20 Oct 2018

Distribuiti pe Social Media