Avancronica : Qatar - Liban

Cupa Asiei este in plina desfasurare, iar astazi intra in scena "petrodolarii". Tara organizatoare a Campionatului Mondial din 2022 se pregateste intens sa nu se faca de rusine cu granzii lumii peste 4 ani, la prima participare din istorie. Pana atunci trebuie sa faca o figura frumoasa pe continentul asiatic. In primul meci va da piept cu Liban, o echipa destul de modesta. Ultimul meci direct a fost un amical acum 5 ani, castigat de qatarezi cu 5-0!

Arabii au cumparat Manchester City si PSG si le-au transformat in doua dintre cele mai tari echipe din lume, propulsandu-le ca favorite la castigarea Ligii Campionilor. Acum, banii nu mai conteaza pentru ca nationala din Qatar porneste cu sansa a 10-a la castigarea Cupei Asiei, dar va face tot posibilul sa "onoreze" banii cu o particiare cat mai lunga in competitie.

Un meci destul de dificil tinand cont de cum a inceput competitia, cu infrangerea surprinzatoare a detinatoarei trofeului, Australia. China si Irak, alte doua favorite, s-au impus, dar au fost conduse la pauza. Teoretic, Qatar ar trebui sa castige meciul pentru a lua o optiune importanta la calificare si pentru a nu-i dezamagi pe seici. Cota 1.66.

Daca am lua in calcul desfasurarea meciurilor Chinei si Irakului, cu mai multe goluri in reprizele secunde, atunci cota la CEL PUTIN UN GOL MARCAT IN A DOUA REPRIZA de Qatar este una de apreciat, 1.61!

#BaniPeJos

Postat la 09 Jan 2019

Distribuiti pe Social Media