Avancronica : Reading - Leeds

Championship continua in aceeasi nota de suspans cu care ne-a obisnuit de-a lungul timpului si propune cateva meciuri extrem de interesante in etapa cu numarul 37.

Leeds este una dintre cele mai in forma echipe ale sezonului si totodata una dintre favoritele la promovare. Deplasarea la Reading o va face cu un singur scop si anume, victoria, etapa viitoare urmand a primi vizita adversarei directe, Sheffield Utd, aflata pe locul 3, la doua puncte distanta.

Avand un meci relativ mai usor de disputat in aceasta runda, in fata celor de la Brentford, pe teren propriu, Sheffield Utd o forteaza astfel pe tripla castigatoare de Premier League sa invinga. Nu va fi o partida usoara pentru alb-albastri, Reading fiind neinvinsa in ultimele 5 meciuri pe teren propriu.

Chiar daca gazdele se afla intr-o pasa buna si pare ca au scapat pentru moment din zona nisipurilor miscatoare, bookmakerii o vad clar favorita pe Leeds, oferindu-i o cota de 1.7 la victorie, cota absolut corecta, tinand cont ca oaspetii vin dupa esecul de acum doua etape de pe terenul celor de la QPR!

Recomandarea noastra este "oaspetii castiga meciul", indraznind a crede ca si optiunea "oaspetii inving si vor fi minim 3 goluri in meci" este la fel de buna.#BaniPeJos

Postat la 11 Mar 2019

Distribuiti pe Social Media