Avancronica : Slovacia - Ungaria

Se da startul preliminariilor pentru Euro 2020. Grupa E debuteaza cu duelul dintre doua formatii ce ravnesc la pozitia secunda la finalul intrecerii, Slovacia si Ungaria. Spunem pozitia secunda, pentru ca favorita grupei este vicecampioana mondiala, Croatia, echipa ce pleaca cu prima sansa la sefia grupei.

Slovacia a castigat 9 partide din ultimele 11 jucate pe teren propriu, singura infrangere fiindu-i administrata de Cehia! Reprezinta o echipa omogena, solida, al carei playmaker este Marek Hamsik. Se bazeaza deasemenea pe Skrtel, fostul jucator al lui Liverpool, actualmente la Fenerbahce.

Oaspetii lor de astazi, ungurii, mai mai ca nu au contat in ultimele 8 meciuri jucate pe teren "strain". Doar doua egaluri contra Estoniei si Belarusului, in rest infrangeri pe linie!

Analizand meciul pe baza acestor aspecte si pe forma de moment, am crede ca Slovacia nu poate avea mai mult de 1.5 la victorie, insa constatam cu stupoare ca bookmakerii ofera 1.78 la 1 solist! Nici nu poate fi vorba de un meci usor pentru slovaci, in acest caz.

Mergem pe experienta si principiile adunate in timp la sediul #BaniPeJos si recomandam "Ungaria inscrie" pe cota 1.67!


#BaniPeJos

Postat la 21 Mar 2019

Distribuiti pe Social Media