Avancronica : Sociedad - Alaves

In aceasta seara putem profita de o cota foarte buna care vine din campionatul Spaniei, mai exact de la meciul dintre Real Sociedad locul 15 si Alaves locul 6!

Ceea ce ne-a atras atentia a fost cota foarte mare a oaspetilor, echipa pe care o putem considera lejer revelatia campionatului in Spania dupa victoriile din acest sezon impotriva catorva echipe tari precum Real Madrid, Villareal, Espanol sau Celta Vigo! Chiar daca nu a mai castigat de 4 meciuri, Alaves este acoperita de faptul ca a intalnit in 3 dintre ele echipe redutabile ( 0-0 cu Athletic Bilbao, in revenire de forma, 1-1 cu Sevilla si infrangere cu 3-0 in fata lui Atletico din Madrid) si nu credem ca s-a facut de ras!

Chiar si asa, nu poti oferi la minim un gol marcat de Alaves cota de 1.61 in deplasarea de la Real Sociedad unde ultimele 5 echipe din 7 au marcat! Nu mai punem ca gazdele vin dupa 3 infrangeri consecutive cu Betis si doua echipe mai la indemana decat Alaves, respectiv Getafe si Valladolid.

Subliniem aceste aspecte pentru a evidentia faptul ca la aceasta partida cotele ar fi trebuit sa fie ceva mai echilibrate, mai de bun simt, nicidecum cu o balanta inclinata atat de mult in favoarea gazdelor, pe care nu-i ajuta nici pozitia in clasament, nici jocul practicat, nici rezultatele recente! Bookmakerii stiu ei ce stiu si vom merge pe 1 solist!

Recomandam sa mizati pe victoria lui Real Sociedad, cota 1.82! Scor probabil 2-0!


#BaniPeJos

Postat la 21 Dec 2018

Distribuiti pe Social Media