Avancronica : St.Etienne - Marseille

Meci de toti banii in etapa 20 a campionatului francez intre "verzii" din St. Etienne si "alb-albastrii" din Marseille! Cele doua formatii s-au intalnit in ultimii 20 de ani de 37 de ori! 32 de meciuri s-au disputat pe prima scena fotbalistica, de 3 ori s-au intalnit in cupa si de alte doua ori in meciuri amicale! Gazdele s-au impus de 8 ori, Marseille a bifat 18 victorii, in timp ce 11 dueluri s-au incheiat nedecise.

Astazi le gasim in posturi mai mult sau mai putin favorabile. Daca de St. Etienne putem spune ca s-a miscat bine in acest sezon, ca se afla pe locul 4, loc de Europa League, la egalitate de locul 3, Lyon si la 4 puncte de Lille care ocupa un loc de Champions League, nu acelasi lucru putem spune despre oaspetii.

Marseille a avut un start bun de campionat, dar pare ca usor usor pierde teren in lupta pentru suprematie. Aici ne referim strict de la Lille in jos, excluzand PSG, care a castigat campionatul inainte sa inceapa!

De 8 meciuri Marseille nu a mai simtit gustul victoriei. Nu este vina lor. Este "vina" caselor de pariuri care cumpara anumite meciuri in schimbul unor sume de bani considerabile. Vorbim aici de infrangerea cu 0-2 de pe terenul celor de la Andrezieux (cota 16!!!) si de cea de pe teren propriu din Europa League, 1-3 cu Apollon (cota 8.5!!!)!

Acestea fiind spuse, concluzia meciului este ca St Etienne, care ataca top 3 primeste vizita lui Marseille, o echipa aflata in degringolada! Cota la victorie este 2.35, iar la 1X un neverosimil 1.40!!! Asadar, Marseille va inscrie. Pe de alta parte nu poate bate pe St. Etienne la zero, dupa 8 meciuri fara victorie! Asadar, vor inscrie si gazdele!

Recomandam AMBELE ECHIPE MARCHEAZA, cota 1.65!#BaniPeJos

Postat la 16 Jan 2019

Distribuiti pe Social Media