Avancronica : Tottenham - Inter

Etapa a 5-a a grupelor Champions League ne aduce in prim-plan o partida foarte interesanta, in urma careia putem dobandi un profit frumusel daca stim cum sa o "descoasem"!

Incepem analiza prin a sublinia forma foarte buna a ambelor formatii. Pe de o parte, Tottenham merge excelent, cu 5 victorii in ultimele 5 partide, cea mai recenta victima fiind Chelsea, in timp ce, de cealalta parte, Inter are 10 victorii, un egal si 2 infrangeri in ultimele 13 meciuri, ceea ce reprezinta un traseu foarte bun al milanezilor!

Daca in campionatele interne ambele formatii ocupa locul 3, in UCL Inter se situeaza pe pozitia secunda cu 7 puncte, in timp ce londonezii sunt la 3 unitati in spatele adversarilor de astazi! Asta inseamna ca pentru Tottenham o victorie in aceasta seara este vitala pentru a putea spera in continuare la calificarea in fazele superioare!

Tinand cont de aspectele de mai sus, am considera acest duel foarte echilibrat, tocmai prin prisma intensitatii si mizei, insa bookmakerii sunt de alta parere! O cota extrem de mica oferita pentru o victorie a londonezilor - 1.73, fata de 4.90 cat au italienii!

Recomandam sa mizati pe victoria lui Tottenham pentru cota 1.73, iar pentru "vanatorii" de cote mari sugeram Tottenham invinge la doua goluri diferenta 2.85!

#BaniPeJos


Postat la 28 Nov 2018

Distribuiti pe Social Media