Avancronica : Wolverhampton - Crystal Palace

Molineux Stadium din Wolverhampton va gazdui astazi partida dintre echipa locala si Crystal Palace, una dintre cele mai imprevizibile echipe din Premier League!

Daca ne uitam putin peste meciurile recent jucate de oaspeti, observam succesul urias (sa nu spunem aranjament), 3-2 cu City, victoria pretioasa obtinuta cu mai titrata Leicester, egalul de la Cardiff, dar putem sublinia si infrangerile la limita 0-1 cu Chelsea si 2-3 cu West Ham, meciuri in care Crystal s-a dovedit a fi "greu de ucis"! Cu 6 goluri marcate in cele 5 partide mentionate mai sus, echipa oaspete se poate lauda cu o medie de 1,2 goluri inscrise pe meci!

Wolverhampton vine dupa doua succese rasunatoare Chelsea 2-1 si Tottenham 3-1 si bifeaza 8 goluri primite in ultimele 5 dueluri de acasa, mai exact o medie de 1.6 goluri primite pe meci. Punand cap la cap aceste aspecte, ne facem ideea de ansamblu si consideram a avea parte de un meci extrem de echilibrat, intre doua echipe mici ce au pus probleme mari granzilor din Anglia.

Bookmakerii par a ne contrazice total, analizandu-le cotele din dreptul acestui meci! Crystal Palace are nu mai putin de 1.53 la gol marcat, asta dupa ce a inscris 3 goluri in deplasarea de la City! Totodata i se ofera cota 4.05 la victorie si 1.80 la X2! Irelevante fata de realitatea mai sus analizata!

Recomandam victoria gazdelor, cota 2.05!


#BaniPeJos

Postat la 02 Jan 2019

Distribuiti pe Social Media