Avancronica : Wolverhampton - Manchester Utd.

FA Cup, competitie ajunsa la faza sferturilor, ne prezinta in aceasta seara un meci extrem de interesant intre "lupii" lui Wolverhampton si "diavolii" lui Manchester United!

Interesul gazdelor pentru aceasta partida a luat proportii imediat dupa esecul lui United din campionat (0-2 cu Arsenal) si dupa extragerea sferturilor de finala a Uefa Champions League, faza eliminatorie in care Manchester va juca contra Barcelonei lui Messi! Pe langa faptul ca au o misiune extrem de grea impotriva catalanilor, soarta le joaca feste si in campionat. Locul 5 le este amenintat de Chelsea, care are un meci in minus, in timp ce Arsenal s-a distantat la 2 puncte si este momentan prima favorita in a obtine locul 4 la finalul sezonului.

Vom vedea, cu siguranta, un Manchester mai precaut decat ne-a obisnuit sub comanda norvegianului, toate sperantele si visurile suporterilor zburand la campionat si la dubla cu Barcelona!

Recomandam Wolves inscrie, cota 1.37. Se poate incerca fara emotii 1X final, pe o cota de 1.65, implicit Wolves inscrie in prima repriza, cota 2.39!


#BaniPeJos

Postat la 16 Mar 2019

Distribuiti pe Social Media