Bilet cota 12 - 2 aprilie 2019

Incepand de astazi vom incerca sa va oferim, pe langa Biletul Zilei, si alte ponturi bune pe care, dupa ce le studiati si voi, le puteti adapta si juca pentru a face profit zilnic. Prin urmare, am ales o cota de ~ 12 in care avem incredere:

1. Cagliari - Juventus O2+ cota 1.99 Orele 22:00.

Lipsita in continuare de aportul lui Cristiano, Juve se deplaseaza in fieful echipei de pe locul 12, echipa care este oarecum lipsita de obiectiv in aceste ultime 9 etape. Aflata la 8 lungimi de locurile “rosii” si la -15 de ultimul loc de europa, Cagliari joaca astazi doar pentru prestigiul ei si pentru a repeta, pe cat posibil, isprava celor de la Genoa din etapa trecuta. Noi credem ca Juve doreste sa rezolve rapid ecuatia titlului pentru a se concentra in finalul sezonului numai pe UCL. In absenta portughezului, Dybala, jucatorul exilat pe banca in multe meciuri, si Kean, pustiul minune cu 3 goluri in Serie A din 3 suturi si cu doua goluri in doua meciuri la nationala vor dori sa marcheze si sa arate ca pot oricand sa suplineasca absenta starului lusitan. Mergem pe mana campionilor in aceasta deplasare.

0-1 pauza/ 0-2 min 85 ✅

2. Wolves - Manchester United O2+  2.04 orele 21:45

Duel tare pentru United, meci in care echipa lui Ole va avea de munca pentru cele 3 puncte. Desi gazdele joaca bine pe propria arena, sunt lipsite de obiectiv fiind foarte departe de locurile de europa. United este fortata de victoria lui Arsenal de ieri sa castige si suntem de parere ca un singur gol nu va fi de ajuns. Cum saptamana viitoare englezii au si turul cu Barca, credem ca vor forta victoria azi, in weekend urmand probabil sa odihneasca niste titulari.

1-1 pauza / 2-1 ❌ 

3. Villarreal - Barcelona GG3+ cota 1.75 orele 22:30

Cu sabia deasupra capului in campionat, gazdele au nevoie disperata de victorie pentru a se indeparta de zona rosie. Barca este, insa, cel mai dificil adversar din campionat si credem ca Villa trebuie sa forteze puternic pentru a obtine chiar si un punct. Ne asteptam la goluri multe diseara.

1-2 minutul 24✅

4. Verona - Brescia GG cota 1.70 orele 22:00

Doua echipe distantate de doar 6 puncte (oaspetii au un meci in minus), doua trupe care se lupta acerb pentru promovare. Gazdele au 14 meciuri acasa cu gol marcat in ultimele 15 in timp ce liderul vine dupa 19 deplasari cu gol marcat in ultimele 20. Va fi un meci frumos.

1-1 minutul 19✅

Postat la 02 Apr 2019

Distribuiti pe Social Media