Care este cea mai buna metoda sa castigi la pariuri sportive

Ce inseamna de fapt sa fii un parior de succes, care sunt calitatile si tintele unui astfel de jucator si mai ales cum sa procedezi sa ajungi sa incasezi aproape zilnic?

Gama de pariori este diversificata. Cei cu bugete mici, medii si mari. La randul lor fiecare dintre jucatori pot fi de ocazie sau jucatori care pariaza zilnic! Ne vom focaliza atentia pe cei care pariaza zilnic, indiferent de buget si vom evidentia cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aiba in vedere acesti jucatori!

Cel mai important pentru tine ca parior este sa tragi linie lunar, analizand astfel progresul pe care il ai fata de lunile anterioare. In tandem cu analiza lunara a profitului este foarte important cum ne gestionam mizele. De ce spun asta? Pentru ca multi prefera sa insire zilnic 10 bilete cu miza cuprinsa intre 2 si 5 lei, in detrimentul unui bilet de 5-6 evenimente, analizate in amanunt, cu o miza 20-25 lei!

A juca la pariuri nu este acelasi lucru cu a juca la loto! Nu poti crea un bilet in 5-10 minute, sperand sa fie castigator! Ce-i drept, se poate intampla, dar pe termen lung vei pierde! Timp si bani! A crea un bilet la pariuri necesita o analiza clara a fiecarui meci in parte. A se avea in vedere tara de unde provine meciul, care este rata procentuala a golurilor marcate in campionatul respectiv, pozitiile in clasament, rezultatele directe recente si cotele anterioare, accidentati si indisponibili, fluctuatia cotelor intre momentul selectarii evenimentelor si ora de pariere, duelurile viitoare si meciurile intermediare ( in cazul echipelor care joaca in Europa League sau UCL ), si nu in ultimul rand de clasicele reciprocitatii si derby-urile eterne!

Iti recomandam sa iti creezi un buget lunar, in functie de posibilitati, sa zicem 750 lei, suma pe care sa n-o utilizezi in alte scopuri,dar nici profitul sa nu-l risipesti pana in momentul cand ai facut bilantul lunar, pariind nu mai mult de 5% zilnic, din buget, pe o cota de 3. Asta inseamna ca vei paria 25 lei cu factor de multiplicare 3! In cazul esecului, te vei concentra si mai mult a doua zi, mizand la fel. In cazul castigului vei avea 75 lei, de 3 ori miza pariata de tine! In 30 de zile cu miza 25 pe fiecare bilet, ai investi fix 750 ron, bani pe care i-ai recupera numai cu 10 bilete castigatoare din 30! Ce vei bifa peste 10 bilete va fi profitul tau lunar! Esti bun? Demonstreaza ca poti prinde 15-20 de cote 3 pe luna si vei avea un profit cuprins intre 300 si 750 lei! Fa asta prima luna,iar din profit cresti mizele de la 25 la 35 luna urmatoare! Mergi pe profit 3-4 luni si vei simti efectul! Abia atunci te vei numi parior de succes! Vorba aia...uneori iti trebuie ani de zile sa ai succes peste noapte!

Sa vorbim si despre cazul cand castigi 2-3 luni la rand mai putin de 10 bilete de cota 3 lunar? Ok. Atunci este cazul sa renunti la pariuri! Nu sunt pentru oricine! Ai nevoie de rabdare, perseverenta, luciditate, viziune si foarte important, sa nu te abati de la plan!

Nu arunca biletele pierdute! A face bani inseamna a invata din greseli si a nu le repeta! Asa cum am precizat in alte bloguri, istoria isi bate joc de pariori, repetandu-se! Asa ca pastreaza biletele pierdute si urmareste mereu cotele si conjuncturile meciurilor la care ai dat gres!

Daca te doresti a fi un parior perspicace e vital sa-ti fi dat seama pana in prezent ca blaturi au fost si vor exista intotdeauna! Nu de putine ori casele de pariuri propun pe paginile lor diverse meciuri cheie, pentru o cota atragatoare. De exemplu, de curand, a existat intr-o reclama a unei case de pariuri expresia "Nu rata cota CFR-ului in victoria cu Viitorul!!! CFR castiga si va fi oricand in meci scorul de 2-0!!! cota 4.3!!! Scor final 1-2". Urmarim de ceva vreme aceste "ponturi" de la cele mai in voga case de pariuri, iar 99% din propuneri au fost pierzatoare! Daca doresti, convinge-te!

O alta arma importanta in a-ti construi un viitor productiv este sa-ti sustii ideile, indiferent de cat de des auzi in agentie sau citesti pe vreun site o opinie diferita de a ta la un meci anume! Nu e rau in a te inspira si a urmari persoane care posteaza bilete bune, vorba aceea, meseria se fura, insa important este sa dai crezare inspiratiei si logicii tale!

Acesta a fost unul din motivele infiintarii trustului Bani Pe Jos. Sa adunam cat mai multi useri buni si foarte buni, sa formam impreuna o echipa de neoprit! De aceea concursul "Scor Corect" a fost organizat pentru a scoate in fata spuma, pe cei mai de succes!

In concluzie, cea mai buna metoda sa castigi la pariuri tine doar de tine si de dorinta ta de a fi din ce in ce mai bun!

 

#BaniPeJos

Postat la 04 Sep 2018

Distribuiti pe Social Media