Casa de pariuri a doua casa

Observam ca fenomenul pariuri sportive capata o amploare tot mai mare in tara noastra, fie ca vorbim de tineri, de oameni in varsta sau de doamne si domnisoare, care calca tot mai des pragul agentiilor sportive.  A devenit practic o moda sa spunem ca la pariuri suntem acasa, unde, de ce nu, putem face si bani! Pentru majoritatea persoanelor, casa de pariuri este a doua casa a lor, indiferent ca se afla la restaurant, la piscina sau in concediu. De ce spunem asta? Pentru ca oriunde am fi, zilnic, verificam rezultate live ale meciurilor alese de noi, asteptand inca un gol sa ne iasa GG-ul!

Nu trebuie sa fii vreun expert sa poti realiza ca imediat dupa serviciu, tot mai multi oameni se opresc in drumul lor spre casa, la pariuri, pentru a-si realiza biletul zilei in curs. Chiar daca nu constientizam, acest fenomen ne-a acaparat si face parte din tabieturile noastre zilnice. Indiscutabil, dupa un bilet castigator, a doua zi ne trezim mai vigilenti, pregatim si savuram cafeaua in timp ce studiem noua oferta de pariuri sportive. N-ati observat si contrariul? Cand pierdem un bilet in ultimul minut devenim brusc morocanosi si nesuferiti si nimic pe lumea asta nu ne mai convine ?! Alinarea vine exact in momentul in care observam ca mai avem cateva meciuri in oferta si mai putem inchega un bilet pentru ziua respectiva, sa putem uita mai repede golul de 4-2 din minutul 90, care ne-a stricat pariul de 2-5 goluri chiar la ultimul meci al biletului.

V-ati pus vreodata intrebarea daca de maine s-ar inchide toate casele de pariuri, iar jocurile de noroc n-ar mai exista? Pentru cei care nu pariaza, bineinteles nu ar fi nicio problema, insa pentru cei care din aceasta activitate au, pe langa serviciu, un al doilea venit lunar, chiar ar fi un dezavantaj.

Cu toate acestea, multi dintre pariori nu constientizeaza ca pun foarte multe bilete in zadar, cu miza mica si exagerat de multe meciuri, astfel incat biletele au slabe sanse de reusita. Chiar daca suntem tentati sa credem ca mai multe bilete inseamna mai multe sanse, nu asta este solutia pentru a face profit, ci este primul pas spre a pierde bani. Tot ce trebuie sa facem este sa ne focusam zilnic pe 5-6 meciuri bine analizate din care sa putem scoate profit. Astfel putem sa devenim stapani pe gandirea, inspiratia si pragmatismul cu care ne alegem meciurile.

Postat la 13 Jun 2018

Distribuiti pe Social Media