Cota 10 ziua 5

21:00 Eerste divisie, Olanda:

Volendam Emmen GG3+ 1.80

Derbyul etapei 14 din liga a doua olandeza pune fata in fata locurile 1, respectiv 4, doua trupe separate de numai 5 puncte. Gazdele au cea mai prolifica ofensiva, marcand 33 de goluri, in timp ce oaspetii au bifat 20 de reusite in 13 etape scurse. Defensiva lui Volendam cedeaza, in medie, peste 1 gol pe meci si astazi credem ca va fi greu incercata in fata unei formatii care se lupta pentru locul 2 care ar asigura promovarea directa. Ne asteptam la un meci spectaculos, cu multe reusite. 

21:30 Challenge League, Elvetia:

Thun Vaduz GG3+ 1.85

Duel tare intre doua foste echipe de prima liga, doua trupe care vor cu orice pret sa revina pe prima scena fotbalistica a Elvetiei. Gazdele au nevoie imensa de victorie daca vor sa stea in plasa liderului, in timp ce o infrangere ar pune in pericol chiar sansele la locul de baraj, Vaduz fiind principala contracandidata la promovare. Campionatul ligii secunde este unul extrem de echilibrat, cu 9 din 10 echipe avand sanse la primele doua locuri. Dupa 12 etape scurse, intre pozitia secunda si penultima clasata sunt doar 8 puncte astfel ca orice punct pierdut conteaza. Credem ca istoria intalnirilor celor doua echipe isi va pune amprenta si azi si vom avea parte de show total.

21:30 Bundesliga, Germania:

Mainz Gladbach GG3+ 2.00

Duel intre locul 5 si locul 10, pozitii despartite de numai 2 puncte. Doua formatii cu apetit ofensiv, doua trupe care ofera meciuri frumoase si pentru care fiecare punct conteaza, cursa pentru locul de europa fiind foarte dura in Germania. Gladbach a aratat in cupa de ce este in stare, acel socant 5-0 impotriva lui Bayern tragand un puternic semnal de alarma pentru contracandidate, in campionat, insa, oaspetii nu au stralucit, in timp ce Mainz a aratat ca poate inscrie impotriva oricui, mai ales pe teren propriu. Mizam si aici pe goluri multe.

21:45 Jupiter Pro, Belgia:

Leuven Oostende GG3+ 1.75

Meci in care se anunta o ploaie de goluri in prima liga din Belgia. 17-22, respectiv 18-24 sunt golaverajele celor doua echipe care ocupa locurile 14 si 11, ambele dorindu-si macar un loc de Conference la finalul sezonului. Egalul nu ajuta pe nimeni si credem ca vom avea parte de un meci cu “garda jos”.

Cota totala: 11.65

Postat la 05 Nov 2021

Distribuiti pe Social Media