Fotbalul in ritm de samba

Ziua a patra a Mondialului coincide cu primul meci al (probabil) celei mai iubite nationale de fotbal. Brazilia porneste la drum in Rusia avand un lot format aproape exclusiv din supervedete. In ultimul amical jucat cvintuplii campioni mondiali au aliniat un prim 11 cu fotbalisti de la (in ordine) : AS Roma, semifinalista UCL-City, PSG, Inter, Real - Barca, Real, Barca - Chelsea, City, PSG. Despre rezerve ce putem spune?! Jucatori de la City, PSG, Atletico Madrid, Juventus si Liverpool, finalista UCL. Cu adevarat IMPRESIONANT.
Veniti in Rusia dupa rusinea traita pe teren propriu in urma cu 4 ani, brazilienii vor face tot posibilul sa isi adauge o noua stea pe tricou si vor fi condusi in aceasta batalia de cel mai scump fotbalist al planetei, spectaculosul Neymar jr, fotbalistul care, dupa 4 trofee interne cu PSG, in cazul unui Mondial stralucitor, cu goluri,pase de gol, calcaie specifice si incununat de trofeu, credem ca poate rupe ceea ce a devenit deja blestemul CR7-Messi pentru toti fotbalistii senzationali ai planetei care sunt nevoiti sa stea in umbra de mai bine de un deceniu.
Ca o ultima mentiune, foarte important pentru Brazilia (la fel ca la Madrid) va fi jocul facut de Casemiro. Aici cred eu ca va sta cheia succesului sudamericanilor in acest an. Mijlocasul la inchidere vine dupa cateva sezoane fantastice la Real, acolo unde le-a asigurat in permanenta spatele lui Cristiano&co si nu degeaba antrenorul lui Juve il considera jucatorul nr.1 al spaniolilor inaintea finalei din 2017. Casemiro si Neymar reprezinta plusul care cred eu ca va face diferenta intre Brazilia 2018 si cea din 2014.
Personal, pentru meciul de diseara, mizez pe o Brazilie axata pe show in primul rand. Si pe un Njr10 in mare verva.
Neymar&Brazilia ( Njr10 marcheaza si Brazilia castiga) 2.20 #bpj

Postat la 17 Jun 2018

Distribuiti pe Social Media