Fotbalul pe valoare

Dupa o saptamana de fotbal “mondial” credem ca a venit, in sfarsit, ziua in care meciurile vor fi “drepte”. Ziua dupa care toti pariorii, cu mic cu mare, pot merge la casele de bet sa incaseze. Debutam in ziua a 7a cu Portugalia Maroc. Un meci ciudat din punct de vedere al cotelor, cu o campioana europeana ce beneficiaza de 1.67 pentru o victorie. Poate ca or vedea agentiile ceva ce nu vedem noi, dar cand il ai pe Ronaldo intr-o asemenea forma, cand ai Iranul lider dupa prima etapa, eu nu vad cum ar putea lusitanii sa-si pericliteze sansa la optimi ratand acest meci cu o echipa care a avut reale probleme cu asiaticii. 

Al doilea meci al zilei ne pune fata in fata Uruguay-ul lui Suarez si Cavani si Arabia celor cinci goluri luate de la rusi. Dupa o prima etapa in care au ramas datori si au castigat punctele pe spatele (si capetele) fundasilor lui Atletico noi credem ca varfurile sud-americanilor vor declansa “jihadul” asupra portarului advers. Vorbim de doi golgeteri adevarati!

Ultimul meci al zilei ne aducem duelul dintre liderul surpriza al grupei si poate singura echipa cu sanse la trofeu care chiar nu a dezamagit la debut desi a luat doar un punct (doar jocul fenomenal al starului portughez impartind punctele). Dupa cum am spus si la Biletul Zilei, credem ca punctele Iranului sunt deja prea multe pentru asteptarile lor in aceasta grupa, iar Spania isi va arata valoare incontestabila.

Pentru cei ce pariaza sume mari si vor sa mearga pe valoare astazi, Spania , Uruguay si 1x protejat la Portugalia va aduc impreuna o cota de 1.67 #bpj

Postat la 20 Jun 2018

Distribuiti pe Social Media