Istoria isi bate joc de pariori, repetandu-se!

S-a demonstrat in nenumarate randuri ca fotbalul nu mai este practicat cu pasiunea de altadata, ci a devenit pentru magnatii lumii si oamenii cheie din fotbalul mondial, un mod rapid de a face bani peste noapte!

Cel mai concret exemplu il constituie Campionatul Mondial din Rusia, cotat drept cel mai valoros trofeu de pe glob, intrecere care nu a dus lipsa de aranjamente! Haideti sa nu ne mai mintim si sa recunoastem ca istoria ne pedepseste, repetandu-se!

Luand-o cronologic, ganditi-va cati pariori de pe intreg mapamondul au mizat bani multi pe 1,40-ul Braziliei cu Elvetia incheiat 1-1, sau pe 1,40-ul Argentinei cu Islanda (1-1), pe victoria nemtilor cu Mexic unde cota era de 1,55 (0-1), a Spaniei cu Maroc pe 1,35 (2-2) sau a Portugaliei cu Iran pe cota 1,7 (1-1) ?! Nu multi, ci toti! Langa aceste meciuri putem aminti fara jena victoriile mega chinuite ale nemtilor cu Suedia, a Argentinei cu Nigeria, a Angliei cu Tunisia, a Spaniei cu Iran sau a Portugaliei cu Maroc! De retinut ca niciuna dintre echipele mici de mai sus, considerate victime sigure, nu a pierdut la mai mult de un gol diferenta, cota pentru acest pariu fiind cel putin egala cu victoria favoritelor!

Si ca toata treaba sa fie facuta cu un final spectaculos, ultima etapa a grupelor aduce si cea mai mare surpriza a mondialului! Campioana en-titre, marea echipa a Germaniei este invinsa de modesta Coreea de Sud cu 2-0, echipa aflata, inaintea meciului, pe ultimul loc in grupa cu 0 puncte si golaveraj 1-3! Bun, toata lumea vorbeste despre marea minune, presa scoate in fata vinovatii din garnitura Germaniei, se dau afara antrenori, se cearta jucatorii intre ei! TOTUL DE OCHII LUMII! Oamenii mici (adica noi) discuta in baruri, pe la terase, pe la casele de pariuri despre marea realizare a asiaticilor, nestiind de fapt ca aceasta victorie a Coreei de Sud este de fapt victoria lor, a caselor de pariuri, a oamenilor grei din staff-ul Germaniei sau din jurul ei! Cota 17 a avut Coreea de Sud la victorie, in timp ce Germania a avut 1,2!!! 99% din pariori au mers pe victorie dubla Germania, victorie la doua goluri diferenta, victorie pauza / final, timp in care, fara doar si poate, sume foarte mari s-au pus pe victoria simpla a nemtilor! Ca un exemplu, un om cu bani care ar fi mizat 1.000.000 de euro pe 1.2 ul Germaniei, ar fi incasat pe acest simplu meci, la prima vedere, 200.000 euro in 2 ore! Floare la ureche!

Iata insa ca exista acest 1% care domina si dirijeaza lumea pariurilor! Dirijeaza echipe, cumpara trust-uri, caractere, jucatori si...meciuri!

Suntem tentati sa credem ca, cu cat nivelul fotbalului este mai inalt, cu atat acesta este mai corect! Total gresit si total invers! Cu cat un trofeu atrage miliarde de telespectatori, suporteri pe stadion, turisti in tara organizatoare, sponsori pentru jucatori, cu atat blaturile vor fi mai mari si mai rasunatoare!

Asteptam cu mare ardoare sa se termine aceasta umbra a World Cup si sa inceapa campionatele interne, unde vom avea o mai mare acuitate asupra jocurilor, avand posibilitatea de a le urmari saptamanal!

#BaniPeJos

Postat la 27 Jun 2018

Distribuiti pe Social Media