Meciuri decisive in grupele C si D

Stim ca au mai existat in zilele precedente meciuri decisive pentru anumite echipe. Stim ca avem deja echipa calificate si formatii care isi fac deja bagajele. Dar parca ziua de astazi este cu adevarat decisiva pentru ca poate lasa, intr-o mare masura, Mondialul fara echipe importante. 

Capul de afis este, fara doar si poate, Argentina - Croatia. Noi am evitat acest meci pentru biletul zilei din simplu fapt ca este un meci in care nu prea suntem siguri de nimic. Daca ne gandim la lotul Argentinei atunci acea cota de 2.25 la 1 solist este incredibila. Daca ne gandim la jocul prestat de Messi&co atat in preliminarii cat si in jocul cu Islanda, la care adaugam forta grupului croat si faptul ca un X ii multumeste pe deplin pe europeni atunci detaliile problemei se schimba. Ca o parere personala, fiind obligata sa castige si avand in fata o echipa redutabila ca si organizare, credem ca Argentina va incasa gol astazi. DG2 pe o cota de 1.48 pare o alegere foarte buna. Consideram ca aceasta partida este una decisiva pentru starurile argentiniene deoarece chiar si in cazul unui semiesec, daca Islanda invinge maine Nigeria, ultima etapa i-ar plasa pe sud-americani intr-o situatie extrem de ingrata.

Un alt meci foarte interesant este Franta - Peru. Un meci pe care l-am oferit la Biletul Zilei cu 2+ la pronostic, dar pe care il recomandam si GG. Franta are o echipa de supervedete, dar una care a ramas datoare desi a castigat. A aratat carente mari pe defensiva, iar Peru are o capacitate ofensiva peste cea a Australiei, echipa care a pus reale probleme europenilor. Este un meci care poate trimite acasa oarecum nedrept o echipa frumoasa sau o partida ce poate scoate iarasi in fata jocul slab al Frantei si ne poate aduce un clasament extrem de strans inaintea ultimei etape. Considerand ca Danemarca - Australia este un meci de 1x2, un meci intre doua formatii extrem de imprevizibile ca joc, nu ne-ar mira ca dupa doua etape sa avem patru echipe cu cate 3 puncte. Prima etapa din aceasta grupa a fost una extrem de ciudata, cu doua echipe care au jucat foarte bine si au pierdut, alaturi de doua formatii care au profitat de sansa si au pus mana pe cele 3 puncte. Nu cred ca gresim daca spunem ca dupa cele doua partide corect ar fi fost sa avem patru formatii cu cate un punct, dar de aici vine frumusetea fotbalului...

Daca ar fi sa intocmim un bilet din cele 3 partide de Mondial de astazi, chiar daca poate parea exagerat, la ce am vazut pana acum, el ar arata asa: 

— Danemarca - Australia GG3+ 2.80

— Franta - Peru                GG3+ 2.60

— Argentina - Croatia       GG3+ 2.50

Cota finala : 18.2

Bafta tuturor si vizionare placuta! Sa fie fotbal, sa fie #BPJ

Postat la 21 Jun 2018

Distribuiti pe Social Media