Nu rata cota imensa a viitoarei campioane a Romaniei!!!

Acest scenariu ar parea la prima vedere desprins din filmele SF, insa nu imposibil de realizat. Cu o cota de 500 pentru adjudecarea titlului de campioana a Romaniei, aceasta echipa, infiintata in 2015, isi doreste sa continue parcursul incredibil pe care l-a avut din liga a IV-a pana in prezent si are toate sansele, la cat de imprevizibil si slab cotat este in prezent fotbalul romanesc!

Vorbim aici de Hermannstadt, trupa ce a luat nastere acum 3 ani, in a 4-a liga valorica a tarii. A promovat an de an, fara prea multe probleme si, aproape incredibil, a ajuns in finala Cupei Romaniei in sezonul 2017-2018, unde a fost invinsa de CSU Craiova!

Precum Unirea Urziceni in sezonul 2008-2009, echipa sibiana, condusa de pe margine de tanarul antrenor Alexandru Pelici, poate rasturna orice fel de ierarhie avand in vedere lotul bine inchegat, a carui medie de varsta depaseste cu putin 25 de ani!

Consideram o investitie extraordinara miza de 100 de lei pe cota de 500 a acestei echipe fantastice! Poate si cu putina influenta politica, asa cum ne-am obisnuit de cativa ani, pontul nostru devine realizabil la finalul sezonului care tocmai a luat startul!

Postat la 27 Jul 2018

Distribuiti pe Social Media