Predictii sportive pentru a doua zi a mondialului

Egipt - Uruguay

Africanii se bazeaza la acest turneu final pe un fotbalist inca incert, Salah, pe Elneny Mohamed, jucatorul lui Arsenal si pe fotbalistul numarul 1 al campionatului Greciei, Amr Warda. In aparare, insa, desi cuplul de fundasi centrali vine de la WBA, nu cred ca vor face fata tavalugului Suarez-Cavani, mai ales ca cei doi au in spate jucatori de la Inter, Juventus, Lazio si Atletico Madrid.

Cota 1,6 pentru victoria sud-americanilor!!! Bani pe jos

Maroc - Iran

Recunoastem ca aceste echipe nu prea au facut obiectul biletelor noastre la bet, dar analizand loturile si echipele de club unde evolueaza fotbalistii celor doua formatii, pe langa studiul meciurilor din calificari, consideram foarte probabila varianta 1X pe o cota de 1,3 ( Maroc nu pierde ). Africanii dispun de jucatori care activeaza in campionate mai puternice si vin dupa preliminarii unde au intalnit adversari mult mai dificili decat iranienii.

Portugalia - Spania

Fara doar si poate, aceasta partida este prima de la turneul final care se incadreaza in categoria meciurilor tari. Ultimele doua foste campioane europene aduc fata in fata un duel de foc Cristiano Ronaldo vs Sergio Ramos, doi dintre cei mai mari fotbalisti ai tuturor timpurilor. Dupa un sezon fulminant pentru cei doi, colegi si campioni cu Real Madrid in Champions League, avem toate atuurile sa vedem un meci de generic in prima etapa a Grupei B! Ambele echipe marcheaza cota 2,05!

Cota finala 4,26!

Postat la 14 Jun 2018

Distribuiti pe Social Media