Recomandari marcatori Ziua 3 a Mondialului

Pentru aceasta zi, cea mai bogata in meciuri de pana acum, va recomandam un pariu pe marcatori. Dupa ce Cristiano a debutat cu un hattrick credem ca Messi va marca cel putin un gol astazi, cunoscuta fiind rivalitatea dintre cei doi si dorinta ambilor de a fi numarul 1
Cota 1.65
In acelasi meci, unul in care credem ca sudamericanii se vor impune clar, Aguero trebuie sa arate de ce este preferat in detrimentul unor titani precum Gonzalo si Icardi.
Cota 2.25

Croatia Nigeria va fi un meci foarte interesant, unul in care credem ca europenii trebuie sa se impuna pentru a avea sanse reale la calificare. Croatii au jucatori extrem de valorosi in lot si credem ca forta de la mijlocul terenului il va evidentia pe Mandzukic in aceasta zi. 
Cota 2.65
Lotul Frantei este unul care ii permite sa viseze la trofeu si pentru acest lucru cred ca Australia va fi victima sigura astazi. Ofensiva, una plina de vedete, este condusa de senzationalul Griezmann. Intr-un meci in care am ales H1 ca pronostic nu vedem o lista a marcatorilor fara varful lui Atletico.
Cota 1.90

Postat la 16 Jun 2018

Distribuiti pe Social Media